Anode

Geef een beoordeling

Anode Energie: betrouwbare service en energie

Overweeg je over te stappen naar een andere energiemaatschappij? Dan is het verstandig om vooraf goed onderzoek te doen. Iedere maatschappij heeft namelijk weer andere kenmerken en kwaliteiten. Het is voor jou de kunst om een leverancier te kiezen die past bij jóu. Is duurzaamheid voor jou belangrijk? Dan maak je waarschijnlijk andere keuzes dan wanneer je de voorkeur geeft aan zo goedkoop mogelijke energie. Omdat het natuurlijk heel veel werk is om alle leveranciers afzonderlijk te bestuderen helpen wij je aan een handig. Hieronder vindt je de belangrijkste punten van het bedrijf Anode Energie. We raden je aan om je keuze verder te baseren op Anode reviews en Anode ervaringen. Want beoordelingen van ervaringsdeskundigen zijn meestal de allerbeste leidraad.

Over Anode Energie

Het bedrijf Anode Energie is sinds 2001 actief op de internationale energiemarkt. Anode wil zich onderscheiden in het klantcontact. Door aandacht te hebben voor de klant en goed te luisteren willen ze de best mogelijk service bieden.

Tarieven en energiecontracten van Anode Energie

Anode Energie biedt particulieren de keuze uit vier energiecontracten:

  • 1 Jaar Vast: Bij dit contract ontvang je een jaar lang stroom tegen een vastgesteld bedrag.
  • 2 Jaar Vast: Bij dit contract ontvang je gedurende twee jaar stroom tegen een vaste prijs. In deze periode kun je niet overstappen naar een andere energiemaatschappij.
  • 3 Jaar Vast: Bij dit contract ontvang je drie jaar stroom voor vaste energieprijs. Omdat je voor een langere periode een contract afspreekt is de energieprijs lager.
  • Variabel: bij dit contract is er geen vastgesteld bedrag. De prijs die je betaalt is afhankelijk van de markttarieven. Stijgen deze tarieven? Dan betaal je meer. Dalen de tarieven? Dan betaal jij ook minder.

Hoe wordt de energie van Anode opgewekt?

Veel mensen vinden het belangrijk om te weten waar de energie vandaan komt. Anode Energie streeft naar 100% duurzaamheid. Dit betekent dat de energie niet uit fossiele brandstoffen wordt opgewekt, maar uitsluitend ‘groen’ is. De hiervoor gebruikte methode is windkracht. Het grote voordeel hiervan is dat de wind nooit ‘opraakt’ en het de aarde niet uitput.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Voordat je overstapt naar Anode wil je waarschijnlijk weten hoe het zit met de opzegtermijn en opzegvergoeding. Bij Anode is opzeggen heel eenvoudig. Je vult het opzegformulier op de website in. De opzegtermijn bedraagt 30 dagen. Heb je een energiecontract met een vastgesteld bedrag en termijn? Dan is Anode gerechtigd om jou een boete in rekening te brengen.

Overstappen naar Anode Energie: waar moet ik op letten?

Kun je je vinden in dit informatieoverzicht? En heb je voldoende Anode reviews en Anode ervaringen gelezen om een goed beeld te krijgen van deze leverancier? Dan kun je besluiten om over te stappen naar Anode. Houdt er echter wel rekening mee dat je bij jouw huidige maatschappij waarschijnlijk een opzegtermijn hebt van 30 dagen. Heb je een contract voor een vastgestelde termijn? Dan kan jouw huidige leverancier een boete opleggen. In sommige gevallen neemt jouw nieuwe leverancier deze boete over. Bij Anode Energie is dit niet het geval. Je zal dit bedrag dus zelf moeten betalen.

Contact opnemen met Anode Energie

Wilt je meer informatie over Anode Energie of heb je vragen? Dan kun je contact opnemen met de klantenservice van Anode Energie. Dit kan door te mailen naar klantenservice@anode.nl. Je kunt ook even op de website kijken: www.anode.nl. Wil je liever direct persoonlijk contact? Bel dan 0180 – 6444404. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 8:30 tot 17:00 uur.

Plaats een reactie

zestien − vijf =