Delta

Geef een beoordeling

Vraag jij je ook af of je misschien beter af bent bij een andere energiemaatschappij? Goed mogelijk, maar zorg wel dat je goed op de hoogte bent. Er zijn namelijk heel veel leveranciers op de markt. En ook al leveren ze allemaal energie, op bepaalde punten kunnen ze enorm verschillen. Neem bijvoorbeeld duurzaamheid. Sommige leveranciers leveren uitsluitend groene stroom, terwijl andere bedrijven voornamelijk energie uit fossiele brandstoffen leveren. Kortom: er zijn veel dingen waar je op moet letten. In het onderstaande overzicht vindt je meer informatie over energieleverancier Delta. Lees echter ook Delta ervaringen van andere gebruikers. Op basis van hun Delta reviews krijg je een beter beeld van de kwaliteit die de maatschappij levert.

Over Delta

Het bedrijf Delta is internationaal georiënteerd en levert verschillende diensten. Je moet hierbij denken aan internet, milieudiensten, telefonie en dus ook stroom. Delta heeft zowel particuliere als zakelijke klanten. Vooral de zakelijke markt kan profiteren van het feit dat Delta zoveel verschillende diensten aanbiedt. Delta streeft ernaar om duurzame en innovatieve oplossingen te bieden aan haar klanten. Ook hecht het bedrijf veel waarde aan duidelijkheid richting de consument. Daarom is de Delta Comfort Wijzer in het leven geroepen. Met behulp van deze tool kunnen klanten van Delta inzicht krijgen in hun energieverbruik.

Tarieven en energiecontracten van Delta

Bij Delta kun je kiezen uit vier verschillende energiecontracten:

  • 1 Jaar vast per maand: bij dit contract krijg je een jaar lang energie tegen een vastgesteld bedrag.
  • 3 Jaar vast per maand: dit energiecontract geeft recht op drie jaar lang stroom tegen een vast tarief. Omdat je kiest voor een langere termijn ligt de prijs meestal iets lager.
  • 1 Jaar variabel: bij dit contract is de energieprijs afhankelijk van de marktwerking. Twee keer per jaar wordt de prijs die jij betaald afgestemd op het markttarief. De prijs die je betaalt kan dus stijgen of dalen.
  • 3 Jaar variabel: bij dit contract krijg je 3 jaar stroom zonder een vast tarief. Het bedrag wat je betaalt hangt af van de marktprijs.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Duurzaamheid is voor sommige klanten een belangrijk punt. Bij Delta kun je kiezen uit groene stroom of grijze stroom. Groene stroom is duurzaam opgewekte energie. Deze wordt opgewekt door windkracht of biomassa. Grijze stroom is afkomstig uit fossiele brandstoffen en dus niet duurzaam. Bij Delta kun je bij elk contract een keuze maken voor één van de twee opties en ook tijdens de contractduur overstappen.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Voordat je een contract aangaat is het belangrijk om te weten welke voorwaarden er gelden voor het opzeggen. Bij Delta moet je rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen. Een contract beëindigen kan telefonisch maar ook schriftelijk of per e-mail. Is je contracttermijn nog niet verstreken? Dan moet je rekening houden met een boete.

Overstappen naar Delta: waar moet ik op letten?

Als je besluit om over te stappen naar deze energieleverancier moet je er wel erg in hebben dat jouw huidige maatschappij een opzegtermijn hanteert. Meestal is dit een periode van ongeveer 30 dagen. Heb je op dit moment een vast contract? Dan zal je waarschijnlijk een vergoeding moeten betalen aan je huidige leverancier. Sommige maatschappijen zullen deze vergoeding voor jou betalen, maar bij Delta is dit niet het geval.

Contact opnemen met Delta

Wil je meer weten over leverancier Delta? Zoek dan eens naar Delta reviews en Delta ervaringen op internet. Of ga naar de website: www.delta.nl. Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar klantenservice@delta.nl. Bellen kan naar 0118 – 225500. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 8:00 tot 21:00.

Plaats een reactie

16 + zeven =