Fenor

Geef een beoordeling

Heb je twijfels over je huidige energiemaatschappij en vraag je je af of je niet beter over kunt stappen? Dan is het goed om eens rond te kijken. Het aanbod energieleveranciers is namelijk enorm groot. En ze hebben allemaal weer andere sterke punten. Om een goede keuze te kunnen maken is het belangrijk om voor jezelf helder te hebben welke zaken jij belangrijk vindt. Hecht je bijvoorbeeld veel waarde aan duurzaamheid en groene energie? Of ben je meer een voorstander van lage prijzen? Er is altijd een energiemaatschappij die aansluit bij jouw wensen. Ga dus op zoek naar informatie en vergelijk de verschillende aanbieders met elkaar. Omdat het natuurlijk wel veel werk is om elke aanbieder apart te bestuderen hebben wij alvast een begin gemaakt door de gegevens van energieleverancier FENOR op een rijtje te zetten. Zo heb je alvast een beter idee van de mogelijkheden bij deze aanbieder. We raden ook aan om wat FENOR ervaringen te zoeken op internet. Er zijn talloze websites te vinden waar je zulke FENOR reviews kunt lezen.

Over FENOR

FENOR werd in 2012 opgericht door een groepje ondernemers in Friesland. Het streven was een energiemaatschappij zonder poespas waar klanten een eerlijke prijs betalen voor hun energie. Bij FENOR dus geen aanbrengbonussen, verborgen kosten en addertjes onder het gras. Wat je ziet is wat je krijgt.

Tarieven en energiecontracten van FENOR

Bij FENOR heb je de keuze uit diverse energiecontracten. Tot deze contracten behoren onder meer één met een vaste looptijd en een vast tarief. Ook is er een energiecontract voor onbepaalde tijd met een variabel tarief. Bij dit contract betaal je een prijs die gebaseerd is op het markttarief. Omdat dit markttarief steeds verandert, kan jouw energieprijs ook variëren. Tweemaal per jaar worden deze bedragen op elkaar afgestemd en dit betekent dat het door jou te betalen bedrag kan dalen maar ook stijgen.

Hoe wordt de energie opgewekt?

FENOR levert duurzame energie die wordt opgewekt met windkracht. Deze windenergie is voor 44,64% afkomstig uit Nederland. Het resterende deel wordt aangevuld met windenergie uit andere landen in Europa.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Als je een contract bij FENOR op wilt zeggen moet je rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen. Als je een contract met een vaste looptijd vroegtijdig opzegt kan FENOR een boete in rekening brengen. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je op ieder moment kosteloos opzeggen. Dit opzeggen hoef je niet zelf te doen, dit kan jouw nieuwe energieleverancier voor jou doen.

Overstappen naar FENOR:  waar moet ik op letten?

Wil je je aanmelden als nieuwe klant? Dan kun je op de website een aanmeldformulier invullen en verzenden. Je krijgt dan een offerte toegestuurd. Ben je akkoord met het voorstel? Dan kun je de offerte ondertekenen en retour sturen naar FENOR. Heb je op dit moment nog een contract voor bepaalde tijd bij een andere leverancier? Dan moet je er rekening mee houden dat je een boete moet betalen. FENOR zal deze boete niet voor jou betalen. Heb je een contract voor onbepaalde tijd? Dan kun je deze op ieder moment gratis opzeggen. Uiteraard geldt in beide gevallen een opzegtermijn van 30 dagen.

Contact opnemen met FENOR

Wil je meer informatie over energieleverancier FENOR? Dan kun je een kijken op www.fenor.nl. Ook kun je op internet zoeken naar FENOR reviews en FENOR ervaringen. Wil je persoonlijk contact met deze leverancier? Dan kun je van maandag tot en met vrijdag tussen 08:30 tot 17:00 uur telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer van FENOR is 085 – 7733120. Mailen kan natuurlijk ook: klantenservice@fenor.nl.

Plaats een reactie

een × vijf =