Huismerk energie

Geef een beoordeling

Wil je je aanmelden bij een nieuwe energiemaatschappij? Dan heb je flink wat uitzoekwerk voor de boeg. Er zijn namelijk vele aanbieders actief op de Nederlandse energiemarkt. Door je goed te laten informeren en aanbieders met elkaar te vergelijken moet het echter zeker lukken om een goede keuze te maken. Wij helpen je alvast met het onderstaande informatieoverzicht van leverancier Huismerk Energie. Behalve het lezen van dit overzicht is het ook verstandig om te achterhalen hoe andere gebruikers denken over deze leverancier. Op internet kun je Huismerk Energie ervaringen lezen in één van de vele Huismerk Energie reviews.

Over Huismerk Energie

Het bedrijf Huismerk Energie in 2012 opgericht met als doel het leveren van kwaliteitsenergie, goede service en transparantie. Dit doet Huismerk Energie door uitsluitend groene energie te leveren die uit Nederland afkomstig is. Deze energie is opgewekt door zon, water -en windkracht. Het bedrijf wekt niet zelf stroom op maar werkt samen met andere producenten en lokale initiatiefnemers. Het bedrijf werkt dus ook met haar klanten samen om de markt van duurzame energie te voorzien. Daarnaast hecht Huismerk Energie veel waarde aan het bieden van goede service. Dit houdt onder meer in dat klanten inzicht krijgen in hun energieverbruik zodat men hier meer grip op kan krijgen.

Tarieven en energiecontracten van de Huismerk Energie

Bij Huismerk Energie kun je kiezen uit drie soorten energiecontracten:

  • 3 Jaar Zeker Nijmegen: een 3-jarig contract met een vaste prijs voor groene stroom en CO2 gecompenseerd gas.
  • 1 Jaar Zeker Nijmegen: een contract voor 1 jaar met een vaste lage prijs.
  • Flexibel: een contract voor onbepaalde tijd met een variabel tarief, afhankelijk van de marktwerking.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Huismerk Energie levert uitsluitend groene stroom. Deze wordt voor 99% opgewekt door windmolens. Het resterend procent is afkomstig uit zonne-energie. Omdat deze groene stroom ook nog eens in zijn geheel uit Nederland komt is Huismerk Energie één van de duurzaamste leveranciers.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Huismerk Energie is een duurzame energieleverancier. Maar hoe zit het eigenlijk met de opzegtermijn -en vergoeding? Opzeggen is heel gemakkelijk. Je kunt dit schriftelijk doen of overlaten aan je nieuwe leverancier. Je moet je houden aan een opzegtermijn van 30 dagen. En heb je een contract met een vaste looptijd? Dan zal Huismerk Energie extra kosten in rekening brengen.

Overstappen naar Huismerk Energie: waar moet ik op letten?

Wil je je aanmelden bij Huismerk Energie? Surf dan naar de website. Hier vindt je een online aanmeldformulier wat je kunt invullen en verzenden. In de mail krijg je vervolgens een offerte toegestuurd. Ben je het eens met de offerte? Stuur hem dan getekend retour. Heb je op het moment van afsluiten nog een contract bij een andere maatschappij? Bedenk dan dat er een wettelijke opzegtermijn van 30 dagen word gehanteerd. Ook kan jouw huidige leverancier een boete opleggen wegens vroegtijdig opzeggen van een contract voor bepaalde tijd. Huismerk Energie wil deze boete voor jou betalen mits er aan een aantal voorwaarden wordt voldaan. Zo moet je een driejarig contract afsluiten en mag de boete niet hoger zijn dan 100 euro.

Contact opnemen met Huismerk Energie

Wil je graag weten hoe andere gebruikers denken over Huismerk Energie? Zoek dan op internet naar Huismerk Energie Reviews. Hierin staan waarschijnlijk voldoende Huismerk Energie ervaringen om een goed beeld te kunnen krijgen. Wil je persoonlijk contact met de aanbieder? Stuur dan een e-mail naar info@huismerkenergie.nl. Je kunt ook bellen naar 088 – 1051122. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.00 en 17.00.

Plaats een reactie

vier × twee =