Innova energie

Geef een beoordeling

Zoek je een andere energieleverancier? Dan is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Want inmiddels zijn er zeker dertig leveranciers actief op de Nederlandse energiemarkt. En allemaal leveren ze stroom. Ze proberen ze zich van elkaar te onderscheiden door zaken als duurzaamheid, service, prijzen enzovoorts. Een goede aanbieder is dus eigenlijk vooral een leverancier die hetzelfde wil als jij. Maar hoe kom je daar achter? Het belangrijkste is dat je je goed laat voorlichten en verschillende energiemaatschappijen met elkaar vergelijkt. Je kunt beginnen met het lezen van het onderstaande informatieoverzicht. In dit overzicht staat leverancier Innova Energie centraal. Het is verstandig om ook op zoek te gaan naar beoordelingen van andere gebruikers. Je kunt op internet verschillende Innova Energie reviews vinden met daarin de nodige Innova Energie ervaringen.

Over Innova Energie

Het bedrijf Innova Energie bestaat sinds 2010. Het bedrijf levert voornamelijk groene stroom en richt zich op het MKB en ZZP’ers. Innova Energie wil bekend staan als een leverancier die zich onderscheidt door:

  • Het bieden van klantgerichte service.
  • Het leveren van duurzame energie.
  • Aandacht voor innovatie.
  • Betaalbare prijzen.

Tarieven en energiecontracten van Innova Energie

Bij Innova Energie heb je de keuze uit drie contractvormen.

  • Een variabel contract: een contract voor onbepaalde tijd met een variabele energieprijs. Twee keer per jaar wordt het te betalen bedrag aangepast aan het markttarief.
  • Een contract voor 1 jaar met vast tarief: een energiecontract waarbij je gedurende een jaar steeds hetzelfde bedrag betaalt.
  • Een contract voor 3 jaar met vast tarief: een contract voor 3 jaar waarbij je een vaste prijs betaalt voor je energie.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Innova Energie wil zoveel mogelijk groene stroom leveren aan haar klanten. Het bedrijf haalt haar stroom daarom voor 77% uit aardwarmte. 20% wordt opgewekt door middel van waterkracht. Het resterende percentage is afkomstig uit wind -en zonne-energie.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Een contract bij Innova Energie is eenvoudig opzegbaar door te bellen naar de klantenservice. Je kunt het opzeggen ook overlaten aan je nieuwe energieleverancier. Houdt er wel rekening mee dat er altijd een opzegtermijn van 30 dagen word gehanteerd. En als je vroegtijdig een contract opzegt kunnen er consequenties zijn. Heb je een variabel contract? Dan kun je dit op ieder moment kosteloos opzeggen. Bij een vaste looptijd zal Innova Energie een boete in rekening brengen.

Overstappen naar Innova Energie: waar moet ik op letten?

Wil je klant worden bij Innova Energie? Vul dan op de website het aanmeldformulier in. Je krijgt dan vanzelf een offerte in de mail. Deze offerte kun je ondertekend retour sturen. Heb je nog een contract lopen bij je huidige leverancier? Dan moet je rekening houden met de opzegtermijn. En heb je een contract met een vaste looptijd? Dan moet je waarschijnlijk een boete betalen. Innova Energie zal deze boete niet van je overnemen.

Contact opnemen met Innova Energie

Wil je meer weten over Innova Energie? Raadpleeg dan Innova Energie reviews en Innova Energie ervaringen van andere gebruikers. Je kunt ook een kijkje nemen op de website van deze leverancier: www.innovaenergie.nl. Wil je persoonlijk contact? Bel dan op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 naar 070 – 30 16 610.

Plaats een reactie

zeven + 17 =