Pure-energie

Geef een beoordeling

Wil je graag overstappen naar een andere energiemaatschappij maar weet je nog niet welke? Wij helpen je vast een handje met het onderstaande overzicht van leverancier Pure Energie. Door dit overzicht en Pure Energie reviews van andere gebruikers te lezen kom je er al snel achter of deze aanbieder iets voor jou is. Juist dit soort Pure Energie ervaringen zijn vaak veelzeggend wanneer het gaat om de kwaliteit van een aanbieder.

Over Pure Energie

Pure Energie is een leverancier die samen met haar klanten wil werken aan een duurzame energiemarkt. Dit doet Pure Energie door klanten mee te laten investeren in energiebronnen zoals zonnepanelen en windmolens. Zo kan iedereen een bijdrage leveren aan schone en verantwoorde energie en werken we samen aan de verduurzaming van het Nederlandse energieaanbod.

Tarieven en energiecontracten van Pure Energie

Bij Pure Energie kun je variabele energiecontracten afsluiten. Dit betekent dat je voor onbepaalde tijd een contract afsluit zonder dat hiervoor een vast bedrag is afgesproken. De prijs die jij betaalt is afhankelijk van het markttarief. Twee keer in het jaar wordt jouw energieprijs afgestemd op het geldende markttarief. De prijs die je betaalt is daarmee ‘variabel’ en kan zowel stijgen als dalen.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Als je voor een nieuwe aanbieder kiest is het logisch dat je wilt weten waar je energie vandaan komt. Duurzaamheid wordt immers steeds belangrijker in onze maatschappij. Bij Pure Energie zit dit echter wel goed. Je hebt de garantie dat de stroom op een duurzame manier is opgewekt door middel van eigen zonnepanelen en windmolens. Omdat de stroom in Nederland wordt opgewekt en gedistribueerd is er nauwelijks sprake van transportverlies. Pure Energie is daarom één van de meeste duurzame leveranciers van groene stroom.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Voordat je overstapt is het verstandig om even te kijken naar de voorwaarden omtrent opzeggen. Bij Pure Energie is dit vrij eenvoudig. Omdat er geen sprake is van een contract met vaste looptijden kun je op ieder gewenst moment opzeggen. Je kunt het beëindigen van je contract overigens ook laten doen door je nieuwe leverancier. Het enige waar je wel zelf erg in moet hebben is de wettelijke opzegtermijn. Deze is bij de meeste energiemaatschappijen 30 dagen.

Overstappen naar Pure Energie: waar moet ik op letten?

Wil je misschien overstappen naar Pure Energie maar wil je eerst weten hoe het zit met de klanttevredenheid bij deze aanbieder? Zoek dan eens naar Pure Energie reviews. In deze reviews vindt je Pure Energie ervaringen van andere gebruikers. Spreken de reviews je aan? Dan kun je je aanmelden als nieuwe klant. Als je op dit moment nog een contract hebt lopen bij een andere maatschappij moet je wel rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen. En als het een contract met een vaste looptijd is kun je deze niet zomaar voortijdig opzeggen. Hier zijn kosten aan verbonden. Sommige leveranciers zullen deze kosten bij jouw overstap vergoeden. Of Pure Energie dit ook doet blijkt niet uit de informatie op de website. We raden daarom aan om contact op te nemen met de klantenservice van Pure Energie.

Contact opnemen met Pure Energie

Heb je vragen over het aanbod van Pure Energie of wil je je aanmelden als nieuwe klant? Stuur dan een e-mail naar info@pure-energie.nl. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan naar 0800 – 222 88 85.

Plaats een reactie

elf − tien =