Qwint

Geef een beoordeling

Qwint vindt het belangrijk dat jij groene energie geleverd krijgt. Maar Qwint begrijpt ook dat jij liever niet meer geld uit geeft dan nodig is. Daarom houdt Qwint de prijzen zo voordelig mogelijk. En dit gaat niet ten koste van de service. Dankzij een goed bemande klantenservice krijg je altijd zo snel mogelijk antwoord op jouw brandende vragen.

Tarieven en energiecontracten van de Qwint

Bij Qwint heb je de keuze uit twee soorten contracten: het Standaard Model Contract en een Vast Contract.

  • Standaard Model Contract: bij dit energie contract voor onbepaalde tijd betaal je een bedrag wat tweemaal per jaar wordt afgestemd op het markttarief. De prijs die je betaalt staat dus niet vast maar kan dalen en stijgen.
  • Vast contract: bij dit contract betaal je gedurende een bepaalde periode een vast bedrag voor je energie. Je kunt zelf een looptijd kiezen: 1, 2 of 3 jaar.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Als je duurzaamheid belangrijk vindt wil je natuurlijk ook weten hoe het zit met de herkomst van de energie. Bij Qwint wordt deze energie opgewekt met waterkracht en windmolens. De energie van Qwint is dus honderd procent groen.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Heb je een contract bij energieleverancier Qwint en wil je overstappen naar een andere aanbieder? Dan kun je het contract opzeggen door te bellen naar de klantenservice. Houdt echter wel rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. En als je een vast contract vroegtijdig opzegt zal je een boete moeten betalen. Het Standaard Model Contract met een variabele energie prijs is daarentegen maandelijks opzegbaar. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Overstappen naar Qwint: waar moet ik op letten?

Ben je enthousiast over aanbieder Qwint? En heb je je goed voorbereid door Qwint ervaringen en Qwint reviews te lezen? Dan ben je klaar om de overstap te maken. Heb je op dit moment nog een contract lopen bij een andere leverancier? Dan moet je er wel rekening mee houden dat je een maand opzegtermijn hebt. En als je een vast contract voor het einde van de looptijd opzegt kunnen er consequenties zijn. Zo zal je in de meeste gevallen een opzegboete moeten betalen. Sommige energieleveranciers zullen deze boete bij een overstap voor jou betalen. Bij Qwint is dit echter niet het geval.

Contact opnemen met Qwint

Wil je meer weten over energiemaatschappij Qwint of wil je een contract afsluiten? Stuur dan een e-mail naar info@qwint.nl. Bellen kan naar 074 – 2500608. De klantenservice van Qwint is bereikbaar op werkdagen tussen 8.30 ’s ochtends en 17.00 ’s middags.

Plaats een reactie

20 + een =