Robin energie

Geef een beoordeling

Ben je niet blij met je huidige energiemaatschappij en wil je weten of je ergens anders misschien beter uit bent? Dan is het zeker de moeite waard om eens om je heen te kijken. Er zijn namelijk heel wat energiemaatschappijen waar je uit kunt kiezen. En ook al leveren ze allemaal stroom, er zijn weldegelijk verschillen. In prijs bijvoorbeeld. Neem aanbieder Robin Energie. Deze leverancier wil dat iedereen zonder problemen zijn stroomvoorziening kan betalen. Wil je meer weten? Neem dan vast een kijkje op de website: www.robinenergie.nl. Een andere goede tip is het lezen van Robin Energie reviews. Dankzij de Robin Energie ervaringen kom je te weten hoe de gebruikers echt denken over dit bedrijf.

Over Robin Energie

Robin Energie vindt dat stroom of gas haalbaar moet zijn voor iedereen. Daarom biedt deze aanbieder stroom aan voor de inkoopprijs. Als klant betaal je dus nooit meer dan strikt noodzakelijk is. Omdat Robin Energie een aanbieder zonder winstoogmerk is, profileert dit bedrijf zich als de ideale leverancier voor budgetbeheerders en bewindvoerders. Kortom, in situaties waarin er weinig budget beschikbaar is maar de klant wel in zijn energiebehoefte moet kunnen voorzien.

Tarieven en energiecontracten van Robin Energie

Bij Robin Energie is winst geen prioriteit. Als klant betaal je daarom alleen de inkoopprijs in de vorm van een abonnement. Wanneer je als abonnee van Robin gebruik wilt maken van groene stroom betaal je maandelijks wat extra.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Als je klant bent bij Robin Energie heb je weinig geld te besteden. En ook al vindt bijna iedereen duurzaamheid heel belangrijk, je moet hier wel het budget voor hebben. En wanneer je dit niet hebt is het soms een betere optie om gebruik te maken van grijze stroom. Op die manier voorkom je dat je afgesloten wordt en helemaal geen energie tot je beschikking hebt.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Voordat je een abonnement neemt bij Robin wil je waarschijnlijk weten hoe het zit met de voorwaarden. Bijvoorbeeld omtrent opzeggen. Het belangrijkste hiervoor is de opzegtermijn. Die is bij de meeste energiemaatschappijen ongeveer dertig dagen. Om het contract te kunnen beëindigen kun je contact opnemen met de klantenservice van Robin Energie. Je kunt dan ook meteen informatie opvragen over het vroegtijdig beëindigen van een contract. Op de website zijn hier namelijk geen details over te vinden.

Overstappen naar Robin Energie: waar moet ik op letten?

Ben je geïnteresseerd in Robin Energie als energieleverancier en heb je op dit moment nog een contract bij een andere energieaanbieder? Houdt dan wel rekening met een opzegtermijn van 30 dagen. En wil je een contract voor bepaalde tijd vroegtijdig beëindigen? Dan zal jouw huidige maatschappij waarschijnlijk een boete in rekening brengen. Sommige aanbieders nemen deze boete over wanneer je naar hen overstapt. Dit geldt echter niet voor Robin Energie. Je zult dus zelf opdraaien voor de kosten. Bij een contract voor onbepaalde tijd kun je meestal op ieder moment opzeggen zonder dat je een boete hoeft te betalen.

Contact opnemen met Robin Energie

Wil je weten wat andere mensen vinden van Robin Energie? Zoek dan naar Robin Energie reviews op internet. Dankzij de Robin Energie ervaringen van andere gebruikers kom je vaak veel te weten. Wil je liever meteen contact met Robin Energie? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice: service@robinenergie.nl. Bellen kan op werkdagen tussen 8.30 en 17.30 naar 0318 – 754 862.

Plaats een reactie

vijftien − twaalf =