Sepa green

Geef een beoordeling

Wil je een energiecontract afsluiten bij een andere leverancier? Dan wil je waarschijnlijk weten bij welke aanbieder je het beste uit bent. Natuurlijk wil je niet te veel betalen. Maar dit mag niet ten koste gaan van het milieu. Want duurzaamheid wordt steeds belangrijker en door het kiezen voor groene stroom kun jij als consument ook een steentje bijdragen. Een aanbieder die dit ook belangrijk vindt is Sepa Green. Ben je nieuwsgierig? Neem dan vast een kijkje op de website: www.sepagreen.nl. Hieronder vindt je wat meer informatie over deze aanbieder.

Over Sepa Green

Sepa Green is een energieleverancier die actief is op de Nederlandse markt. Sepa Green hecht veel waarde aan het milieu en wil daarom zoveel mogelijk duurzame energie leveren. Op die manier kunnen alle klanten een bijdrage leveren aan het terugdringen van de CO2 uitstoot. Het grootste deel van de energie die afkomstig is van Sepa Green wordt daarom op een duurzame manier én in Nederland opgewekt. Naast het leveren van voornamelijk duurzame stroom wil Sepa Green ook de beste service bieden aan haar klanten. Wil je weten hoe de gebruikers van Sepa Green over deze service denken? Zoek dan eens naar Sepa Green reviews. Op basis van deze Sepa Green ervaringen krijg je een goed beeld van deze leverancier.

Tarieven en energiecontracten van Sepa Green

Bij Sepa Green heb je als klant de keuze uit twee energiecontracten:

  • Stroom en/of gas vast: gedurende een bepaalde periode stroom voor een vast bedrag per maand. Kies uit een looptijd van 1 tot en met 3 jaar.
  • Stroom en/of gas variabel: bij dit contract voor onbepaalde tijd betaal je altijd een prijs die is afgestemd op de geldende markttarieven. Twee keer per jaar wordt de prijs aangepast.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Sepa Green wil steeds meer verduurzamen. Dit betekent ook dat het aanbod op dit moment nog niet honderd procent groen is. De aanbieder streeft er echter wel naar om door middel van investeringen steeds ‘groener’ te worden.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Denk je erover om de overstap naar Sepa Green te maken? Dan wil je natuurlijk weten hoe het zit met de voorwaarden. Stel dat je in de toekomst het contract wilt beëindigen, hoe werkt dat? Natuurlijk moet je net zoals bij iedere andere aanbieder rekening houden met een opzegtermijn. Verder is het vooral van belang welk contract je wilt beëindigen. Heb je een variabel contract? Dan kun je op ieder gewenst moment gratis opzeggen. Heb je een contract met een vaste looptijd? Dan zal Sepa Green waarschijnlijk kosten in rekening brengen.

Overstappen naar Sepa Green: waar moet ik op letten?

Ben je klaar om de overstap te maken? Kijk dan eerst nog even naar de Sepa Green Reviews op internet. Dankzij de Sepa Green ervaringen van anderen kun je jezelf overtuigen. Ook moet je even kijken hoe het zit met je huidige leverancier. Heb je een contract met een vaste looptijd en wil je dit vroegtijdig opzeggen? Dan zal je waarschijnlijk een boete moeten betalen. Sommige aanbieders zullen deze boete van jou overnemen. Of Sepa Green dit ook doet is niet bekend. We raden je aan om dit na te vragen bij de klantenservice. Ten slotte willen we je nog wijzen op de opzegtermijn van 30 dagen.

Contact opnemen met Sepa Green

Heb je vragen of wil je meer informatie over Sepa Green? Stuur dan een e-mail naar de klantenservice: info@sepagreen.nl. Bellen kan op werkdagen tijdens kantooruren. Het telefoonnummer van Sepa Green is 088 – 0124800.

Plaats een reactie

zeventien + negen =