UnitedConsumers

Geef een beoordeling

Zit je net als zoveel andere mensen al heel lang klant bij dezelfde energieleverancier? Dan is het misschien de moeite waard om eens op zoek te gaan naar een andere aanbieder. De kans is groot dat je daar beter uit bent. Misschien is een andere aanbieder wel goedkoper, of is de stroom duurzamer opgewekt. Ook kan het zijn dat de serviceverlening veel beter is. Misschien is dat wel bij aanbieder UnitedConsumers Energie. Hieronder vindt je meer informatie over deze leverancier. We raden je echter aan om ook eens een kijkje te nemen op de website: www.unitedconsumers.com.

Over UnitedConsumers Energie

UnitedConsumers Energie is anders dan andere aanbieders. Dit komt omdat deze leverancier niet zelf opwekt maar zo voordelig mogelijk inkoopt bij andere aanbieders. Omdat zij groot inkopen kunnen zij hoge kortingen krijgen. En hier kun jij als klant van profiteren. UnitedConsumer werkt samen met duurzame leveranciers in het binnen -en buitenland. De stroom is dus altijd honderd procent groen. Wil je weten wat andere mensen vinden van UnitedConsumers Energie? Ga dan eens op zoek naar UnitedConsumers Energie reviews op internet. Dankzij de UnitedConsumers Energie ervaringen van anderen kom je veel te weten over deze aanbieder.

Tarieven en energiecontracten van de UnitedConsumers Energie

Bij UnitedConsumers Energie kun je kiezen uit twee opties:

  • Het 3 Jaar Prijs Zeker energiepakket: met dit pakket ontvang je 3 jaar lang energie tegen een vaste lage prijs. En dankzij mogelijke kortingen kan deze prijs altijd nóg voordeliger uitpakken.
  • Het Variabele energiepakket: bij dit pakket ontvang je voor onbepaalde tijd energie tegen een wisselende prijs. Twee keer per jaar wordt deze prijs afgestemd op het markttarief.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Bij UnitedConsumers wordt samengewerkt met duurzame energieleveranciers. Je hebt dus altijd groene stroom. Voor 70% is deze energie opgewekt door middel van waterkracht. 20% is afkomstig uit biomassa. De overige 10% wordt opgewekt door windmolens.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Sluit je een contract af bij UnitedConsumers Energie en wil je deze in de toekomst opzeggen? Dan moet je allereerst rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen. En heb je een contract voor bepaalde tijd? Dan kun je deze vroegtijdig opzeggen. Er wordt dan wel een opzegboete in rekening gebracht.

Overstappen naar UnitedConsumers Energie: waar moet ik op letten?

Overweeg je om de overstap naar UnitedConsumers te maken maar heb je op dit moment nog een ander energiecontract lopen? Dan moet je je wel houden aan de wettelijke opzegtermijn van 30 dagen. Met een contract voor onbepaalde tijd kun je in de meeste gevallen kosteloos opzeggen. Bij een contract met een vaste looptijd moet je rekening houden met een extra kosten voor het vroegtijdig opzeggen. Het mooie van UnitedConsumers is dat zij deze graag voor jou betalen om de overstap te vergemakkelijken. Wil je meer weten over de voorwaarden? Neem dan contact op met de klantenservice van UnitedConsumers Energie.

Contact opnemen met UnitedConsumers Energie

Heb je UnitedConsumers Energie reviews en United Consumer ervaringen gelezen? En weet je zeker dat je de overstap wilt maken? Neem dan contact op met de klantenservice van UnitedConsumers. Je kunt van maandag tot en met vrijdag bellen naar 040 – 2350560. De klantenservice is bereikbaar tussen 8.00 en 21.00 en op zaterdag van 08.30 en 17.00.

Plaats een reactie

4 + vier =