Vandebron

Geef een beoordeling

Is het contract bij je huidige energieleverancier bijna verlopen en wil je overstappen naar een andere aanbieder? Dan heb je flink wat uitzoekwerk voor de boeg. Want er zijn inmiddels een groot aantal aanbieders actief op de Nederlandse energiemarkt. Zoveel dat je in eerste instantie best even overweldigd kunt zijn. Maar geen zorgen, wij helpen je graag op weg. Het belangrijkste is dat je weet wat jij zoekt in een leverancier. Is het duurzaamheid? Lage prijzen? Of hecht je juist veel waarde aan transparantie en een uitstekende klantenservice? Er is voor iedere wens een passende aanbieder te vinden. Misschien is Vandebron wel wat je zoekt. Wij raden je aan om eens een kijkje te nemen op de website: www.vandebron.nl. Hieronder hebben wij wat gegevens van deze aanbieder voor jou op een rijtje gezet.

Over Vandebron

Vandebron onderscheidt zich van andere leveranciers door direct van de producent in te kopen. Er zijn geen tussenpartijen en daarom kan Vandebron voordelige tarieven hanteren. Daarnaast kun je als klant zelf aangeven van welke producent jij stroom wilt afnemen. Je weet dus precies hoe je stroom wordt opgewekt, waar deze vandaan komt, en welke prijs je hiervoor kunt verwachten. Wil je weten welke Vandebron ervaringen andere gebruikers hiermee hebben? Lees dan eens wat Vandebron reviews.

Tarieven en energiecontracten van Vandebron

Bij Vandebron kun je kiezen uit vier verschillende contracten:

  • 1 jaar vast: bij dit contract voor bepaalde tijd krijg je een jaar lang stroom voor een vast bedrag.
  • 1 jaar variabel: bij dit contract ontvang je een jaar lang energie voor een prijs die wordt afgestemd op de marktprijs.
  • 3 jaar vast: bij dit contract krijg je drie jaar lang stroom voor een vaste prijs. Omdat je voor een langere periode kiest, valt jouw energieprijs automatisch lager uit.
  • 3 jaar variabel: bij dit contract betaal je 3 jaar lang een prijs die bepaald wordt door de actuele marktarieven. Tweemaal per jaar wordt de prijs hierop afgestemd.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Bij Vandebron krijg je de energie direct van de producent. Omdat al deze producenten hun stroom duurzaam opwekken  door middel van waterkracht, zonnepanelen of windmolens is jouw energie altijd 100% groen. Omdat je zelf een producent kiest weet je bovendien heel precies wat de herkomst van de stroom is.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Wil je weten hoe het zit met de opzegvoorwaarden bij Vandebron? Die zijn eigenlijk niet anders dan bij andere energiemaatschappijen. Natuurlijk moet je rekening houden met een opzegtermijn van 30 dagen. Heb je een contract met een vaste looptijd en wil je deze vroegtijdig opzeggen? Dan zal Vandebron een boete in rekening brengen. De hoogte van deze boete hangt af van de resterende looptijd.

Overstappen naar Vandebron: waar moet ik op letten?

Wil je overstappen naar Vandebron en is de looptijd van het contract bij je huidige leverancier nog niet verstreken? Houdt dan rekening met een opzegboete. Sommige leveranciers komen jou bij een overstap tegemoet door deze boete te betalen. Of Vandebron dit ook doet wordt niet duidelijk uit de gegevens op de website. Het is daarom aan te bevelen hierover contact op te nemen met de klantenservice.

Contactgegevens Vandebron

Wil je meer lezen over Vandebron? Kijk dan op de website of lees Vandebron reviews. Op basis van deze Vandebron ervaringen is het makkelijker om een goede keuze te maken. Heb je vragen? Deze kun je per e-mail stellen: vragen@vandebron.nl. Bellen kan naar 0880 – 444 555.

Plaats een reactie

5 − een =