Vrij op naam

Geef een beoordeling

Zit je al jaren bij dezelfde energieaanbieder? Dan is het hoog tijd om eens rond te kijken of het ergens anders niet beter kan. En met tientallen aanbieders op de markt is de kans groot dat het inderdaad beter kan. Misschien ben je ergens anders wel veel goedkoper uit of juist duurzamer. Het hangt er maar net vanaf welke zaken voor jou belangrijk zijn. Als je op zoek bent naar een leverancier die duurzaam levert zou je Vrij Op Naam kunnen overwegen. Je vindt deze aanbieder online op www.vrijopnaam.nl. Hieronder vertellen we je meer.

Over Vrij Op Naam

Energieleverancier Vrij Op Naam bestaat sinds 2016. Meteen vanaf het begin was de doelstelling tweeledig: duurzame energie leveren en consumenten stimuleren om zelf energie op te wekken. Het mooie hiervan is dat je efficiënter omgaat met stroomverbruik, het milieu minder belast en ook nog eens voordelig uit bent. Wil je weten hoe klanten van Vrij Op Naam hierover denken? Zoek dan eens naar Vrij Op Naam reviews. In deze reviews vindt je Vrij Op Naam ervaringen waar jij je voordeel mee kunt doen.

Tarieven en energiecontracten van Vrij Op Naam

Bij Vrij Op Naam kun je uitsluitend kiezen voor contracten voor onbepaalde tijd met een variabel tarief. Dit betekent dat je geen vast tarief betaald. Tweemaal per jaar wordt jouw bedrag bepaald op basis van de markttarieven. Het door jou te betalen bedrag kan dus omhoog of omlaag gaan. Bijkomstig voordeel van dit contract is dat je het op ieder moment op kan zeggen zonder dat hier extra kosten bij komen kijken.

Hoe wordt de energie opgewekt?

Bij Vrij Op Naam ontvang je alleen duurzaam opgewekte energie. Deze is voor 60% afkomstig uit zonnepanelen en voor 40% opgewekt met windmolens. Als jij zelf zonnepanelen of windmolens hebt, hoef je geen winstmarge te betalen aan Vrij Op Naam. Met andere woorden: je betaalt alleen de inkoopprijs. Zo ben je dus extra voordelig uit.

Opzegtermijn en opzegvergoeding

Omdat de contracten bij Vrij Op Naam altijd voor onbepaalde tijd zijn kun je op ieder gewenst moment opzeggen. Uiteraard geldt er wel een opzegtermijn van een maand. Maar een boete hoef je in ieder geval nooit te betalen. Je kunt opzeggen door een e-mail te sturen naar de klantenservice. Je kun het beëindigen van je contract natuurlijk ook overlaten aan je nieuwe energieleverancier.

Overstappen naar Vrij Op Naam: waar moet ik op letten?

Wil je een contract afsluiten bij Vrij Op Naam maar wil je eerst weten of andere gebruikers tevreden zijn over deze aanbieder? Door het lezen van Vrij Op Naam reviews kom je veel te weten. Negeer deze Vrij Op Naam ervaringen dus niet en laat ze meewegen in je oordeel. Ben je zeker van je zaak? Dan kun je een contract afsluiten. Houdt er wel rekening mee dat je huidige leverancier een opzegtermijn van 30 dagen hanteert. En heb je een contract met een vaste looptijd? Dan kan het vroegtijdig beëindigen gevolgen hebben in de vorm van een opzegboete. Vrij Op Naam neemt deze boete over mits deze niet hoger is dan maximaal 100 euro. Voor de overige voorwaarden verwijzen we je naar de klantenservice van de leverancier.

Contact opnemen met Vrij Op Naam

Wil je meer informatie over deze leverancier of wil je meteen een contract afsluiten? Bel dan naar 085-3032652. De klantenservice is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 09.00 en 17.00.

Plaats een reactie

3 − een =